• 1399/12/16 - 21:37
  • تعداد بازدید خبر : 126
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی از هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن حضور در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، از فعالیت های این مرکز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان: دکتر نقی پور - معاون  تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز (شنبه)، جهت ارزیابی و بازدید میدانی از فعالیت های هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، در بیمارستان ولایت رشت حضور یافتند.
 وی در این بازید، ضمن تاکید بر انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه، خاطر نشان کرد: تعامل، همراهی و همکاری بین گروهی در دانشگاه ها می‌تواند منجر به ارتقا و توسعه فعالیت های دانشگاهی شود.
 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ابراز امیدواری کرد،  مراکز پژوهشی بتوانند با بهره از امکانات و ظرفیت های دانشگاه و ارتباط با سازمان های فرادانشگاهی، از همه پتانسیل های موجود، برای بهبود فعالیت های پژوهشی استفاده کنند و جامعه از نتایج این امر، بهره مند شود.
  • گروه خبری : خبرهای هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی

تعداد نظرات