بررسی طرح پیش آگهی بیماران سوختگی بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان ولایت رشت

پیش آگهی بیماران سوختگی بستری در بخش مراقبتهای ویژه براساس نمره دهی آپاچی 2 ارزیابی شد.

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: طرح " ارزیابی پیش آگهی بیماران سوختگی بستری در بخش مراقبتهای ویژه براساس نمره دهی آپاچی 2" در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان بررسی شد. در این راستا، جلسه دفاع از این طرح تحقیقاتی صبح روز دوشنبه 8 مردادماه با ارائه دانشجوی پزشکی نیما پورقربان، اساتید مربوطه و داوران، در سالن اجلاس هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان برگزار شد. معیار ارزیابی فیزیولوژیک حاد و وضعیت مزمن سلامتی آپاچی هنوز هم به عنوان شاخص شدت بیماری در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه  استفاده می شود. از آنجایی که تا کنون چنین مطالعه ای در سطح استان انجام نشده و با توجه به کمبود نیرو، تجهیزات و تخت مراقبت ویژه نتایج این مطالعه میتواند در تصمیم گیری جهت اولویت بندی پذیرش بیماران در بخش مراقبت ویژه مورد استفاده قرار گرفته و گامی در راستای کاهش مرگ و میر و کاهش مدت زمان اقامت و در نتیجه کاهش هزینه های بخشهای مراقبت ویژه بردارد.

پیش آگهی
{author_name}