• 1400/03/14 - 14:44
  • تعداد بازدید خبر : 164
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه‌های آماده سازی استعداد‌های درخشان در رشت

مجموعه کارگاه‌های آماده سازی استعداد‌های درخشان، در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی رشت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: مجموعه کارگاه‌های آماده سازی استعداد‌های درخشان (EDO Spring/Summer school of GUMS) با مشارکت انجمن علمی آینده پژوهی علوم پزشکی، در هسته تحقیقاتی بیمارستان ولایت برگزار می‌شود. جلسه دوم از کارگاه شماره یک، با عنوان تحقیق سریع، دانشمند چابک (Fast research, Agile scientist) 12 خرداد ماه جاری راس ساعت 17 با ارائه دکتر مجتبی هدایتی چکوسری برگزار گردید. گفتنی است این کارگاه ها هر چهارشنبه ساعت 5 عصر در هسته تحقیقات سوختگی ولایت برگزار می گردد. دانشجویان جهت هماهنگی برای شرکت در این کارگاه ها می توانند به دبیر امور دانشجویی هسته تحقیقات بیمارستان ولایت مراجعه نمایند.

• گروه خبری : خبرهای هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی

تعداد نظرات